Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) toho dokázala hodně, a to je trnem v oku pěkné řádce lidí. Modelka se tak často setkává s velkým množstvím negativních příspěvků na sociální síti. Nyní jí došla trpělivost a hatery si, jak se říká, pořádně namazala na chleba.

„Jako vážně si někdo myslí, že mě zastaví urážky, sprosté ubohé urážení a výkřiky zoufalství partičky nešťastníků, kteří plivou žluč z anonymních profilů? Naopak mojí milí hejtři. Bylo by mi po vás smutno. Perte to do mě,“ začala psát Simona na internetu.

Urážky s ní nic nedělají, protože jak sama přiznala, těžké chvíle zažívala už jako malá. „Na šikanu jsem už zvyklá od dětství. Už jako malá holka jsem byla ve škole za moc hubenou, ostatní holky mi vyčítaly moc dlouhý a tenký nohy, moc velký oči a moc hlasitý smích. Tenkrát jsem se doma pak moc nesmála. Tenkrát mi ten úsměv dokázaly vzít. Pamatuji si, jak jsem si dávala tajně sůl pod paži, abych měla vyšší teplotu na teploměru a nemusela do školy. Tenkrát jsem byla vystrašená malá holka. Dneska ty samý holky, kvůli kterým jsem se cítila pod psa a nenáviděla každý kousek svého já, mě při návštěvě rodné hroudy prosí o fotku s podpisem.“

Ze svých aktuálních pocitů se Simona vypsala také proto, aby inspirovala i ostatní, kteří se setkávají se šikanou například na sociálních sítí. „Nebojte se být sami sebou. Nebojte se být jiní, nebojte se zlých zamindrákovaných lidí, naopak, servírujte jim denně svoje úspěchy a kuráž. Nenechte si nikdy vzít úsměv. Odblokujte ruční brzdu strachu a jeďte na plný plyn. Ať si soudí,“ dodala.

4
fotky

Další články

Načítám