Hlavní obsah
Článek

Mezi hvězdnými hosty pondělní premiéry nového dokumentu After Baywatch: Moment in the Sun nechyběla ani Nicole Eggert, která v legendárním seriálu Pobřežní hlídka ztvárnila Summer Quinn. Dvaapadesátiletá herečka, která se statečně pustila do boje se zákeřným typem rakoviny prsu, se na červeném koberci objevila v nenuceně elegantním modelu nestárnoucí kombinace černé a bílé spolu s tmavými džíny.

Nicole se začátkem roku svěřila, že jí lékaři diagnostikovali vzácný typ rakoviny prsu. Prvotní příznaky jako přibírání na váze a bolesti prsu si přitom původně spletla s menopauzou. Herečka se rozhodla s fanoušky na svém instagramu sdílet nejen průběh léčby, ale i velmi osobní momenty, jako bylo například oholení vlasů, které zvládla po boku své dcery obdivuhodně s úsměvem na tváři.

Premiéra dokumentu zaměřujícího se na to, kam se vyvíjel život hlavních hereckých hvězd po natáčení Pobřežní hlídky, která se dočkala úctyhodných jedenácti sérií, se konala v resortu The Bungalow v Santa Monice. Nicole, která v seriálu setrvala dvě sezony, se tak mohla po několika dekádách setkat se svými kolegy. David Charvet, který byl před kamerou jejím partnerem, ovšem podobně jako hlavní hvězdy David Hasselhoff a Pamela Anderson na akci chyběl. Přítomen byl ovšem třeba Jeremy Jackson, jenž v Pobřežní hlídce ztvárnil syna Mitche Buchannona Hobieho a v roce 2002 s Nicole pár měsíců skutečně randil.

Přestože se herečka nikdy nevdala, jejím partnerem byl několik let herec Justin Herwick, s nímž má dnes šestadvacetiletou dceru Dilyn, druhá dcera se jí narodila později. Zasnoubená měla být i s kanadským hercem Coreym Haimem. V současnosti je oficiálně singl.

Další články

Načítám