Hlavní obsah
Článek

Vzít psa do kina je samo o sobě špatný nápad. Ale pokud jich vezmete hodně a oblečete je do kostýmů mimoňů, zdá se to jako roztomilý vtípek. Ten se ovšem může velmi rychle zkomplikovat. Své o tom ví lidé od filmu Já, padouch 4 spolu s herečkou Joey King, kteří zaběhnuté francouzské buldočky nahánějí po ulicích New Yorku možná ještě teď.

Americká herečka Joey King (24) přivedla na newyorskou premiéru filmu Já, padouch 4 smečku mimoňů alias francouzských buldočků. Joey, která propůjčila ve filmu hlas postavě jménem Poppy, se tak postarala o zábavu všem okolo. Rozhodit se ale nenechala a obtočená vodítky dál s úsměvem pózovala fotografům.

Společná fotka s buldočky vyžadovala hodně úsilí. Joey se zdá být nad věcí, a to i přesto, že jí psi postupně utíkají, otáčejí se spolu s vodítky kolem jejích rukou i nohou a někteří ani na chvilku nepostojí. Pózování tedy vyžadovalo nejen rychlost fotografů, ale i pohotové reakce maskérek a dalších lidí z okolí koberce, kteří buldočky postupně chytali a přiváděli zpět.

Smečka čítala více než deset buldočků, ale z videa je zřejmé, že dostat je zároveň všechny do záběru nebylo jen tak. V pozadí jsou slyšet pískací hračky, kterými se fotografové snažili získat jejich pozornost. Kam malé mimoně umístili během promítání, není známo. Doufejme, že do sálu ne, jinak by jistě strhli všechnu pozornost na sebe.

Film, který bude do kin uveden příští měsíc, navazuje na úspěšnou sérii filmů Já, padouch a taktéž na přidružené Mimoně. Postavy roztomilých žlutých mimoňů hrají v obou těchto sériích důležitou a zároveň komediální roli. Jejich oblíbenost mezi dětmi přetrvává už od roku 2010, kdy vyšel první z filmů.

Joey, která se minulý rok vdala za režiséra a producenta Stevena Pieta (40) a je známá třeba díky Netflixovým filmům Stánek s polibky 1, 2 a 3 nebo z letošního Hulu seriálu Měli jsme štěstí, má na sobě šaty značky Sportmax a boty Gianvito Rossi. Kabelku od známé značky Jimmy Choo pro pózování s psíky raději odložila.

Na premiéru nové animované komedie se k Joey připojili také herci Steve Carell, Will Ferrell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Chloe Fineman, Dana Gaier a Madison Polan. Já, padouch 4 vstoupí do světových kin 3. července.

Další články

Načítám