Hlavní obsah
Článek

Během léta na sebe herec a zpěvák Přemysl Pálek upozornil trochu víc, než je u něho zvykem. Horké letní dny ho doslova svlékly do naha a on se na sociální síti pochlubil tělem v celé jeho kráse.

Ostatně před fanoušky se bude svlékat i v připravovaném muzikálu Donaha!, který zkouší v Divadle Na Fidlovačce. „Nebylo to kvůli muzikálu, nemám problém se svlékat kdekoli a jakkoli a chtěl jsem být trochu svobodnější,“ svěřil se Přemek s tím, že mu kupodivu po přidání odvážné fotografie na sociální sítě začali mizet fanoušci.

„Chtěl jsem nabrat nějaké followery, ale naopak mi ubývají, teda ubyli dva, tak nevím, co dělám špatně,“ řekl se smíchem zpěvák, který na sobě před premiérou nijak výrazně nemaká. I tak se fotografům pochlubil svým tělem a odhalil břicho.

S kolegyní Charlotte Doubravovou má dvě dcery, Sofinku a Bibien. Ani ty nebudou na divadelní premiéře chybět, a to i přesto, že vrcholem celého představení je striptýz. „Přijdou, naopak přijdou. Já doma chodím furt nahatý, takže pro ně to nebude nic nového,“ řekl se smíchem Přemysl Pálek.

Související témata:

Další články

Načítám