Hlavní obsah
Článek

Na televizní obrazovce ji pravidelně vídáme v pořadu Sama doma. Bývalá královna krásy z roku 2003 Lucie Křížková (40) ale nezanevřela ani na modeling. Pravidelně se objevuje na charitativních módních přehlídkách.

„Není to tak dávno, co jsem přehlídku šla, a teď mám před sebou dvě další. Jsou to ale přehlídky, kde se sejdeme modelky stejného věku a které mají charitativní podtext a dělají je kamarádky. Jednu dělá Radka Rosická pro návrhářku Naďu Moravcovou a druhou pořádá Lenka Taussigová Kocmanová pro nadaci Krása pomoci. Obě budou v Teplicích,“ zve případné zájemce.

V prádle nebo plavkách už ale nepředvádí a ani nefotí. „Naposledy to bylo k šampionátu v hokeji. Ale zatímco Katka Průšová nebo Klára Medková měly plavky a byly hodně odhalené, já si na ně nechala narvat ještě tu hokejovou výstroj, abych toho ukázala co nejméně. Už se prostě úplně necítím. Ne že bych na to neměla, ale teď jsem oslavila čtyřicítku a už se nechci úplně odhalovat. Dřív mi to bylo jedno, ale teď už to vnímám jinak. Není mi to příjemné i kvůli dětem,“ upřesnila.

Modelingové žezlo zatím nemá komu dál předat. I když ji dcera následovala, co se týče atletiky, na mole si ji nedokáže představit. „Jsem zvědavá, jak se vyvrbí, protože teď je extrémně stydlivá a nerada se ukazuje před cizími lidmi. Modeling je o exhibicionismu a to v ní zatím není,“ svěřila se Lucie.

3
fotky

Další články

Načítám