Hlavní obsah
Článek

Na konci října to budou dva roky, co se herečka Petra Nesvačilová (38)stala maminkou. Mateřství si užívá nejen ve skutečnosti, ale prožívá ho i v seriálu Jedna rodina. I přes maminkovské povinnosti zvládá skvěle skloubit svou kariéru, bez pomoci by to ale nešlo.

„Naštěstí hlídá partner nebo maminka, občas tchyňka nebo tetička. Takže máme takovou rodinu, a to úplně stačí,“ svěřila se Petra, která je vděčná také tvůrcům seriálu. „Jsou na mě extrémně hodný, vycházejí mi vstříc a vše se mi snaží vyplnit tak, aby to pro mě bylo v pořádku jako pro maminku na mateřské, a musím říct, že jsem za to vděčná,“ dodala herečka.

Přestože se krátce po narození dcery Jasmíny Rikky vrátila ke hraní a natáčení, na place dceru ještě neměla. Od hereckého prostředí ji totiž chce držet dál a neuznává to, že jsou některé děti odmalička před kamerou. „Ať má každý, jak potřebuje, ale já jsem rozhodně proti,“ řekla se smíchem herečka. „Ať si vybere jakoukoli kariéru, ale doufám, že herectví to nebude,“ dodala Petra, která se netají tím, že touží po větší rodině.

„Máme spoustu plánů, všechny jsou v našem v životě vítány. Až tomu bude nastávat čas, tak nastane, ale zatím opravdu na to absolutně nebyla kapacita to nějak řešit,“ svěřila se herečka s tím, že se skoro dvouletou dcerkou mají doma o zábavu postaráno. „Já si odpočívám v práci, s malou je to divočina a opravdu jsme se s mužem shodli, že odpočinek je v práci,“ dodala Petra.

Další články

Načítám