Hlavní obsah
Článek

Oblíbená britská modelka, herečka a moderátorka Kelly Brook (44) na pár dní opustila studia rozhlasové stanice Heart London, kde uvádí pořady Drivetime a Saturday Breakfast s Jasonem Kingem, a vydala se do Řecka. Společnost jí dělá i její manžel Jeremy Parisi, jehož si před dvěma lety vzala během romantického obřadu v Itálii. Smyslná brunetka, kterou před lety počastovala její blonďatá kolegyně Katie Price označením sádelnice, se podělila o pár střípků z dovolené na svém instagramu.

Bývalá glamour modelka se podělila i o pár snímků v bikinách, a to nejen z pláže, ale také třeba z plavby na člunu se svým mužem. Než zakotvila v jeho náruči, randila Kelly v letech 1997-2004 s akčním hrdinou Jasonem Stathamem, čtyři roky pak strávila s dalším hercem Billym Zanem známým například z Titaniku či bývalými ragbisty Dannym Ciprianim nebo Thomem Evansem. Ten je nyní snoubencem zpěvačky Nicole Scherzinger. Ovšem právě vedle pohledného Itala podle svých slov nalezla to pravé sebevědomí. Jeremy na ní prý zbožňuje každé kilo a Kelly tvrdí, že manžel její „velký zadek a prsa“ prostě miluje.

A nutno podotknout, že rozhodně není sám. Kelly, která kdysi patřila mezi stálice na obálkách nejen pánských časopisů, už téměř čtvrtstoletí fotí každoročně vlastní kalendáře, které se stále těší obrovské popularitě a jdou na dračku.

O totéž by jistě stála i její dávná konkurentka Katie Price, která se momentálně nachází ve velkých potížích, a to nejen finančních. Kvůli dvěma bankrotům a nesplácení dluhů dokonce skončila před soudem, na jednání ovšem nechodí, a tak na ni byl vydán zatykač. Místo toho Price odletěla „na pracovní cestu“ do Turecka, kde si nechala udělat svůj šestý lifting obličeje…

Další články

Načítám