Hlavní obsah
Článek

Pepu Koktu (67) by snad chtěla mít doma každá žena. Za svou manželku Ornellu (31) se staví v každé situaci, a když kvůli ní musí poslouchat kritiku, rád se jí zastane veřejně. Stejně jako dnes, kdy opět zůstal s dětmi sám.

Vztah Pepy Kokty a Ornelly ze začátku vypadal jako neškodný flirt, léta ale prověřila jeho sílu, a jak se zdá, láska jim po třech dětech kvete čím dál víc. Zřejmě i proto, že Josef rozhodně není majetnický typ a Ornellu nechává volně dýchat. Ta se za to ráda stará o rodinu a také vydělává peníze.

Nedávno Ornella dokonce odletěla na pustý ostrov, aby se tam utkala o titul Survivora. Její muž každý den sdílel videa, na kterých ukazoval, jakým je báječným otcem a jak se o děti dokáže bez problémů postarat.

A teď Ornella odcestovala znovu, s kamarádkou odletěla na víkend do Itálie. A zřejmě nejen ona, ale hlavně její muž začal dostávat zprávy, které se mu vůbec nelíbily. Přestože si užívá pohodu s dětmi, rozhodl se na ně veřejně zareagovat.

„Někteří mi píšete a kritizujete mou ženu, že jela s kamarádkou na víkend a nás tu nechala. Nám to tu vyhovuje a Orny to přejeme. Nic si ve svých třiceti mimo dětí a práce neužila,“ napsal Pepa – a po takové odpovědi nejenže určitě všem kritikům sklaplo, ale navíc ještě hlavně ženy zatoužily po tom, aby měly doma také takového muže, jakým je Josef Kokta. Jeho postoj ocenila i sama Ornella.

„Ty jsi láska mého života,“ napsala mu na Instagram.

Další články

Načítám