Hlavní obsah
Článek

Sice jsme se potkali kvůli vaření mušlí, nicméně mušlový týden proběhne až v září, takže je času dost. A proto jsme s herečkou Chantal Poullain (68), která je Francouzka, probrali právě probíhající olympiádu v Paříži.

Co se týká fandění, je bývalá žena Bolka Polívky rozpolcená. V Česku žije už čtyři desítky let. „Fandím Čechům i Francouzům, ti už ale mají dvanáct medailí, tak se z nich raduji o něco víc. Jak se říká, sedím jedním zadkem na dvou židlích,“ smála se.

Chantal se chce ze svátku sportu především radovat, nicméně vnímá i negativa, která se kolem olympiády dějí. Jedním z nich byly i útoky na železnice či mobilní operátory. „Ale to se dalo čekat a možná přijde i něco dalšího,“ míní.

Na rozdíl od mnohých ji rozhodně nepohoršil zahajovací ceremoniál, který už byl stažen i z oficiálních francouzských kanálů. „Viděla jsem to částečně a zasmála jsem se, když jsem viděla ty ministry a další vládní činitele, vypadali v pláštěnkách jako hromada kondomů. Ale všichni vydrželi, bylo to kouzelné. Povedlo se to. A vždycky se najdou lidé, kteří kritizují. Mně osobně se to líbilo,“ uzavřela.

Další články

Načítám