Hlavní obsah
Článek

Vendula Příhodová, která se divákům zapsala do paměti jako představitelka mladé Saxany a jako sólistka primácké show Máme rádi Česko, je už rok a tři čtvrtě šťastnou maminkou.

„Mám se krásně. Je to to nejlepší, co může být. Teďka za těch pár měsíců, co jsme se během rozhovoru naposledy viděli, tak teď je to zas úplně jinačí a lepší,“ neskrývala Vendula své nadšení.

My se s herečkou potkali po delší době, a to v pražském Divadle Na Fidlovačce, kde se Vendula v druhé půlce září ukáže divákům v legendárním muzikálu DONAHA! Vendula na první čtenou zkoušku, u které bylo Super.cz exkluzivně, dorazila v dobré náladě a s lehce odhaleným bříškem. Jak se tedy Vendulce po porodu dařilo shazovat kila? „Daří se mi to tak, že mám stahovací kalhotky a chodím v černém,“ smála se během rozhovoru pro Super.cz.

A když jsme u té nahoty, je velmi ráda, že její postava se na jevišti svlékat nebude. „Nahotu vnímám velice pozitivně, ale doma. Jsem ráda, že bydlíme v šestém patře. Doma chodím nahatá ráda. Naštěstí na divadle to po mně chtěli jen jednou a pak to stejně nikdo neviděl. Teď jsem ráda, že se tomu vyhnu, ale na nahotu našich pánů se velmi těším,“ mrkla na nás šibalsky Vendula Příhodová.

Související témata:
Vendula Příhodová

Další články

Načítám