Hlavní obsah
Článek

Doma už má tři a půl roku starého syna Samuela a jejich rodina se brzy rozšíří. Jedna z nežádanějších modelek plavek, která měla úspěšnou kariéru i v Americe, Tereza Jelínková je podruhé těhotná.

Těhotenství oznámila až v 7. měsíci, kdy je na ní konečně vidět těhotenské bříško. „Mám nahoře sedm kilo, ale připadám si jako velryba. Takhle jsem se Samíkem vypadala těsně před porodem,“ svěřila Super.cz Tereza, která s bříškem v bikinách a synem zapózovala na dovolené v Kalábrii.

„Dokonce mě chtěli jako těhotnou ještě na Swimm Weeku v Miami, ale musela jsem odmítnout. Jednak se mi to zdálo už jako hodně dlouhá cesta, a také mi připadalo, že spíš než jako těhotná vypadám, že jsem tlustá,“ prozradila.

„Druhé miminko jsme nechávali osudu, protože jsem měla určité zdravotní problémy stejně jako před Samíkem a tentokrát jsem se léčila přírodní cestou. Nakonec jsem si ale šla s doktorem domluvit operaci. A ten zjistil, že už těhotná jsem. Takže je to opět mimčo, které si nás samo vybralo,“ vyprávěla.

Těhotenství prý neprožívá tak bezproblémově jako to první. „Nejhorší jsou asi ty hormonální výkyvy. A mám i daleko větší strach,“ přiznala s tím, že moc dobře jí neudělaly ani vysoké teploty v Itálii, kde teploty atakovaly čtyřicet stupňů.

Další články

Načítám