Hlavní obsah
Článek

Krásné počasí a koupání v moři si na začátku léta Jana Doleželová (43) pravidelně užívá v Chorvatsku. Dovolenou s dcerkou nevynechala ani letos. Na plavkovou sezonu je lékárnice a modelka připravená. Stejně jako ty ostatní se totiž může chlubit neskutečnou formou.

„I když mám ráda spíše poznávací dovolenou a mám procestováno přes 70 zemí, na prázdniny s dcerou dávám přednost vždy kvalitnímu zázemí v resortu přizpůsobeném i dětským hostům,“ svěřila se nám lékárnice, která už pravidelně jezdí k Jadranskému moři.

„A tak už s Verunkou 7 let jezdím v červnu společně s přáteli zahájit léto do Dubrovníku, který se vyznačuje historickou atmosférou, čistým mořem, a především dobrou dostupností,“ svěřila se Jana, která upřednostňuje dovolenou, na kterou může dojet i vlastním autem.

„Nechci trápit dceru dlouhými lety do vzdálených destinací, když koupačku si může užít v podstatě „za humny“. Navíc v červnu je zde méně lidí, teploty nejsou ještě tropické a my si tímto termínem léto vždy o něco prodloužíme. Prázdninové měsíce pak rády trávíme výletováním v Čechách, když je u nás konečně hezky,“ prozradila Jana, která je sportovní typ. Během roku ráda plave, lyžuje nebo hraje golf.

Postavu má modelka stále stejnou jako před lety, kdy se ucházela o korunku krásy, a to na konci měsíce oslaví už 43. narozeniny. V plavkách dokonce letos předvedla svůj břišní pekáč. Ke sportu vede i svou dceru a v hotelu v Dubrovníku si tak na břehu moře užívají plavání v bazénech, tenis nebo paddleboard. Na celodenní pobyt na lehátku na pláži je tak příliš neužije.

Další články

Načítám