Hlavní obsah
Článek

Na návštěvu domů vlastně vyrazí v rámci finále Muže roku pětadvacetiletý David Vencl. Z Náchoda totiž pochází, i když už šestým rokem bydlí v Praze, kde pracuje jako asistent v hudební společnosti. Soutěžit bude s číslem jedna.

Jednička je trochu náročnější než ostatní čísla, protože vždy bude muset na jeviště náchodského divadla jako první. „Už jsem si na to docela zvyknul, takže nervózní jsem přestal být. Budu se prostě prezentovat úplně stejně jako ostatní,“ míní mladík, kterého prý k tomu, aby vyplnil přihlášku do soutěže, motivoval strýček.

Okolí mu už fandí, ze začátku mu ale moc nevěřili. „Dělám si totiž ze všeho legraci a na základě toho si mysleli, že to neberu vážně. Ale makal jsem na sobě a ten seriózní výraz a postoj už by měl mluvit sám za sebe,“ domnívá se Vencl, kterému zatím dělala největší problémy chůze na molu.

David je všestranný sportovec. „V současné době se soustředím hlavně na fotbal, tanec a surfování,“ vypočítal. A co nějaká láska? „Momentálně jsem single, protože do vztahu člověk musí dát hromadu času, který teď nemám. A přítelkyni, potenciální budoucí manželce, chci dát hlavně ten čas,“ uzavřel.

Související témata:
David Vencl

Další články

Načítám