Hlavní obsah
Článek

Módní návrhářka Vera Wang (75) se proslavila nejen ve svém oboru, známá je ale také tím, že po sedmdesátce vypadá na fotografiích na sociální síti jako holčička. Leckoho tak překvapí, když se Vera reálně ukáže ve společnosti.

Vera Wang se v módním světě stala velkým pojmem a její róby vynášejí ty největší hvězdy včetně Kardashianek, Ariany Grande nebo Ivanky Trump. Nejen její modely, ale i ona sama je velmi zajímavá. Její štíhlá postava na pravděpodobně velmi upravených fotkách z ní na internetu udělala senzaci a „nestárnoucí“ ženu, která mnohdy působí až jako náctiletá. V minulosti sice uvedla, že za jejím vzhledem stojí hlavně hodně spánku a málo slunce, dá se ale říci, že s jejím příchodem do společnosti se její aura věčné dívky trochu rozplývá.

Vera se účastnila 18. ročníku DKMS (mezinárodní neziskové centrum pro dárcovství kostní dřeně - pozn. redakce) Gala v New Yorku, kde byla během ceremoniálu oceněna za dlouholetou podporu této organizace. Na červeném koberci se předvedla v dlouhých třpytivých šatech a své dlouhé vlasy nechala rozpuštěné. Přestože vypadala půvabně, kvůli srovnání s fotkami z instagramu si od lidí příliš chvály nevyslechla.

„Vypadá, jako by byla nabalzamovaná,“ „Je tohle předčasný halloweenský obrázek?“ „Předpokládám, že chodící mrtví jsou technicky nestárnoucí…,“ nebo „Když jsem viděl tuto fotku Very, první věc, která mě napadla, byla ‚Invaze strážců krypt‘,“ sází čtenáři Daily Mailu jeden komentář za druhým.

„Vypadá děsivě, ale stále je velmi zřejmé, že na obličeji si nechala udělat spoustu práce,“ či „To jen dokazuje, jak filtrované jsou ostatní její fotky, které jsem viděl - na svůj věk vypadá skvěle, ale na předchozích fotkách vypadala na 30!“ zní v dalších. Je tak otázkou, jestli by Vera neměla alespoň zčásti přizpůsobit své instagramové fotky svému reálnému já. Spíše to ale vypadá tak, že si na svých stránkách dál bude žít svým životem v krásné, byť nereálné iluzi.

5
fotek
Související témata:
Vera Wang

Další články

Načítám