Hlavní obsah
Článek

V posledních dvou letech zpěvačka Elis Mraz (30) příliš nikde nevystupovala. Občas se objevila na nějaké společenské akci, ale jinak se absolutně stáhla do ústraní. Potřebovala pauzu a jak sama prozradila, přemýšlela o tom, že se vším skončí a začne s kariérou od nuly.

„Deaktivovala jsem si sociální sítě, nevydávala jsem skladby a držela jsem se úplně zpátky. Potřebovala jsem si vnitřně od toho dát klid. Samozřejmě jsem pořád tvořila, produkovala, tvořila jsem pro pořady a moderovala. Ale ten zpěv jsem dala na chvíli na hřebíček,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která chtěla i přestat s hudební kariérou.

„Přemýšlela jsem nad tím. Bylo toho na mě hodně, bylo to složité období, ať už po fyzické, tak po té psychické stránce a poslední věc byla, že mi umíral dědeček, a v tom období jsem úplně vypla a chtěla jsem být doma, a když nás opustil, tak jsem potřebovala si najít svoje místo v tom vesmíru,“ svěřila se Elis, kterou jsme potkali na autorské přehlídce Martiny Pipkové Loudové, kde vystupovala. Zpěvačka změnila barvu vlasů a byla úsměv od ucha k uchu, prošla viditelnou proměnou a zažívá spokojené období.

I tak se nevzdává svého dětského snu. V době, kdy se stáhla do ústraní, totiž přemýšlela nad změnou kariéry. „Stále nad tím přemýšlím, ale zatím jsem se nedokopala. Moje dětské přání bylo stát se lékařkou, takže jsem v těch dvou letech, kdy jsem nezpívala, měla několik kurzů, učila jsem se biologii, chemii a fyziku a byly to úžasné časy, bez sociálních sítí a v knížkách,“ svěřila se zpěvačka, která se i hlásila na školu. „Přihlásila jsem se, nedošla jsem tam, protože se to najednou nakupilo, a kdybych se dostala, tak bych nezvládala práci a chodit do školy, ale do budoucna je to otevřená cesta,“ dodala Elis.

Související témata:

Další články

Načítám