Hlavní obsah
Článek

Cristiano Ronaldo (39) je na fotbalovém Euru bezesporu největší fotbalovou celebritou. Fanoušci se k němu snaží dostat za každou cenu, aby ukořistili jeho fotku, potřásli mu rukou, objali ho kolem ramen nebo se k němu aspoň přiblížili. Někteří fanatičtí fanoušci k tomu volí ale hodně radikální způsoby.

Když na hřiště vběhl malý klučina, kterému se povedlo utéct pořadatelům a ochrance, aby si udělal s Ronaldem selfie, bylo to ještě celkem roztomilé, a i samotný Ronaldo s klučinou s úsměvem zapózoval. Po prohraném zápase Portugalců s Gruzií šlo ale regulérně o zdraví. Když šel Ronaldo po závěrečném hvizdu ze hřiště, potrhlý fanoušek skočil z tribuny přímo na schody, kde slavný fotbalista šel.

Chybělo jen málo a fanoušek skočil z výšky přímo na Ronalda, což mohlo skončit vážným zraněním. Ochranka naštěstí zasáhla velmi rychle a mladíka zpacifikovala tak, že dopadl před fotbalistu.

Pětinásobný držitel Zlatého míče jen bezmocně rozhazoval rukama. Pořadatelé Eura řešili už několikátý incident s vniknutím fanouška na hřiště. Bezpečnostní opatření ještě víc zpřísnili, což bylo vidět, když se to kolem Ronalda jen hemžilo muži v oranžových vestách. Fanoušci to i tak zkouší znovu, ač se při podobném skoku mohou sami zranit.

Další články

Načítám