Hlavní obsah
Článek

Být krásná může být výhodou, ale v herectví to platí o něco méně než v modelingu. Své o tom ví herečka Sára Rychlíková, kterou proslavil seriál Dobré zprávy, v němž ztvárnila roli povrchní moderátorky Mony. A ta hodně přispěla k tomu, že si ji režiséři zařadili právě do téhle škatulky. Naštěstí nikoli na divadle.

Role hezkých holek, které jsou jednodušší, ale zpětně nehodnotí negativně. „Měla jsem je a jsem za ně ráda. Na jednu stranu mě baví ubírat v něčem inteligenci, ale zároveň jsem se setkala s tím, že podle toho, co jsem hrála, mě lidi berou. A často mě tak berou i kolegové v práci, než mě víc poznají. Jako takovou pipinku z Dobrých zpráv. Ale jsem normální přemýšlející holka,“ svěřila Sára, se kterou jsme si povídali i o jejích dalších rolích. Na divadle například vystřídala škálu postav od patnáctileté po třicítku. „Hodně záleží i na kostýmech a líčení,“ míní.

Vzhledem k jejímu půvabu ji režiséři chtějí často i svlékat. „Ale už je odmítám, když vidím, že to nedává smysl. Ve chvíli, kdy mě někdo bude chtít svlékat a říkat, ať se tady pomiluju, aby z toho měli hezký záběr jenom proto, aby to vypadalo, ale smysl to nedává, tak řeknu Ne. Stalo se mi to víckrát a děje se to furt,“ prozradila.

O svůj vzhled se ale samozřejmě stará, a to už od mladého věku. Žádné úpravy ale neplánuje. „Třeba botox rozhodně nemám v dohledné době v plánu. Kdo ví, jak budu vypadat třeba za třicet let a už by mi to nemuselo fungovat. Ale doufám, že budu stárnoucí žena, která to bude přijímat. Ale nevím. Moje maminka je aktivní a bláznivá žena plná radosti, tak doufám, že v tom budu po ní,“ myslí dopředu Sára.

Další články

Načítám