Hlavní obsah
Článek

Po informacích, že se zranila a sotva chodí, nás docela překvapilo, že moderátorka Zuzana Bubílková (72) na slavnostní večerní vystoupení po soustředění finalistů letošního Muže roku vůbec dorazila. Ona ale svůj úraz bagatelizuje.

„Tak hrozné to není, ale nohu pomlácenou mám. Já teď chodím každý den do lesa s hůlkami nordic walking. A přes cyklostezku, po které chodím, spadl strom. Obří, takže to nešlo obejít, navíc je na každé straně voda, na jedné navíc i sráz. Takže jsem to přelezla, a když už jsem byla na druhé straně, odřela jsem si kolena a nějak se mi to nechce hojit,“ vyprávěla Zuzana, která nám poskytla i pár snímků, které můžete vidět v naší fotogalerii.

Zamysleli jsme se, zda by bývalo nebylo lepší se vrátit. Ale to prý ne. „To bych musela jít přes hlavní cestu a to se mi nechtělo. Za mnou přes ten strom šplhal kluk a ten měl dokonce s sebou kolo. Takže jsem mu s ním ještě pomáhala,“ doplnila nezdolná Bubílková.

Na to už jsme nemohli říct nic, leda že je moderátorka blázen. „Je fakt, že kdybych tomu klukovi řekla, že mi je dvaasedmdesát, asi by omdlel. Asi myslel, že jsem mladší. Nicméně musím říct, že jsem tam byla i včera, ten strom je v Kunratickém lese přes cestu pořád a už jsou tam dokonce v kůře vyšlapané takové schůdky, jak přes něj pořád někdo leze. A ještě je tam taková lávka, ze které zmizela dvě prkna, tak se musí člověk dobře držet, aby nespadl do potoka,“ uzavřela.

Další články

Načítám