Hlavní obsah
Článek

To takto dáte k lepšímu tip na pěkný výlet a vše se vrátí i s úroky, o které jste vůbec nestáli. Markéta Pekarová Adamová si znovu ověřila, že na některé lidi funguje jako rudý hadr na býka.

„Letní Summer camp členů TOP 09 je plný zajímavých politických debat a nových zkušeností. Ráda si na něj vždy udělám čas - určitě i letos budou účastníci odjíždět obohaceni o zážitky a zkušenosti,“ pochvalovala si předsedkyně TOP 09, která přidala k lepšímu i tip na výlet.

„Ještě nemáte plány na víkend? Mám pro vás tip na skvělý výlet kousek od Lipnice nad Sázavou!“ zveřejnila.

„Markétka na návštěvě u Úst pravdy… To je bizár jako řemen,“ komentoval člen Bandy jednu z jejích zastávek.

„Aby se vám neudělalo z lesních plodů špatně, když nejsou omyté a jsou čerstvé. Na to vy nejste zvyklá jíst něco přímo z přírody,“ napsala jí starostlivá a rýpavá Václava. To byl ještě poměrně smířlivý příspěvek. Ostatní, a nebylo jich zrovna málo, byly o dost drsnější.

Lidé Pekarovou Adamovou posílali na Ukrajinu a ke všem čertům a dávali jí najevo, že se postarají o to, aby její dny ve vrcholné politice byly brzy sečteny. Těžko říct, jak toho chtějí docílit, to se naštěstí nepochlubili. I tak šel z jejich slov docela strach.

„No super, ale už se nevracej. Zůstaň pod kořenem,“ poradil jí rádoby vtipně Ludva. „Máme i lepší tipy, nemusí nám nikdo radit,“ nechal se slyšet Petr.

„Je smutný, jak se příspěvek z dovolený může změnit v nenávistnou diskusi. Styďte se, lidi,“ konstatoval David.

Další články

Načítám