Hlavní obsah
Článek

Mohla to být poklidná plavba a sportovní zápolení na paddleboardech. Ale vzhledem k horkému počasí a alkoholu zdarma se to vlastně ani nedalo čekat. Protagonisté muzikálu Beetlejuice, který bude od listopadu uvádět Hudební divadlo v Karlíně, se pořádně rozjeli.

A nemohly za to jenom drinky, společnost rozparádil legendární diskžokej Miloš Skalka, který začal pouštět staré pecky. Slunce ještě ani nezapadlo za obzor, když na horní palubu vyskočil představitel hlavní role Jan Sklenář. Do té doby jsme ho příliš neznali, i když se brněnský rodák vedle divadla objevil i v epizodních rolích v seriálech a filmech.

Pětačtyřicetiletý herec nám ukázal možná víc, než jsme chtěli vidět, když si stáhl trenky a vystrčil přes zábradlí nahý zadek, a pozorný pozorovatel viděl i něco jiného. Zkrotila ho až jeho muzikálová partnerka, mladinká Ines ben Ahmed, která na premiéře Beetlejuice oslaví teprve osmnácté narozeniny.

Ta se pak pustila do tance mezi svými vrstevníky z muzikálové company a dočkala se i jazyka v oušku, nikoli ovšem mužského. Skalkou pouštěné hity rozdováděly i Evu Burešovou (31), která byla jednou z královen parketu.

Související témata:
Jan Sklenář
Ines Ben Ahmed

Další články

Načítám