Hlavní obsah
Článek

64členná porota v pátek večer rozhodla, kdo se stal nejkrásnějším mužem Česka. Mužem roku byl v náchodském divadle zvolen Jakub Mádl, který zaujal nejen svým vzhledem, ale i tím, jak zvládl komunikaci s porotci anebo volnou disciplínu. Na druhém místě skončil řidič Petr Hantych, na bronzové pozici pak asistent hudební společnosti David Vencl.

Pětatřicetiletý Jakub Mádl z Nového Bydžova pracuje jako technický asistent kameramana. Nově zvolený Muž roku už se objevil i před kamerou. „Měl jsem už několik příležitostí hrát nějaké mini role, třeba nedávno ve filmu Prázdniny s broučkem. Pravda je, že být za kamerou je mnohem komfortnější než před ní,“ nechal se slyšet Jakub.

Mezi jeho záliby patří paragliding, potápění, cestování, turistika i poznávání měst. Dámy jistě potěší, že je single, o nápadnice ale po vítězství v Muži roku určitě nebude mít nouzi.

Na rozdíl od většiny ženských soutěží krásy je volná disciplína, kdy musejí finalisté předvést dvouminutové vystoupení, ať už v tanci, sportu nebo ve zpěvu, stále součástí finálového večera. Je příjemným osvěžením vedle přehlídek obleků, volnočasových modelů a zvláště dámami v publiku oblíbených boxerek.

Večer byl výjimečný i tím, že se jednalo o jubilejní, 25. ročník Muže roku. „Jsem rád, že se z malé regionální soutěže stala soutěž respektovaná ve světě. Čeští pánové jsou v zahraničí velmi oblíbení, v rámci mezinárodních soutěží dostávají řadu cen a umísťují se do první desítky,“ řekl Super.cz ředitel soutěže David Novotný.

A kdo mu za ty roky udělal největší radost? „V posledních letech Matyáš Hložek, který se vypracoval ve zpěvu, ale i Vojta Urban, jak zabodoval v MasterChefovi anebo Dominik Chabr, který vyhrál mezinárodní soutěže Men of the Year na Bali. Jsou ale i starší vítězové jako Martin Gardavský, který je stále úspěšný model. A můj velký obdiv má Martin Zach,“ zavzpomínal i na vítěze Muže roku, kterého těsně po finále potkal těžký úraz.

Další články

Načítám