Hlavní obsah
Článek

Divoké časy na hřišti či v sedle motorky vyměnil za rýč a hnojivo a pustil se do hýčkání záhonů, včelích úlů i kurníku se slepicemi. Beckham se pochlubil fanouškům s kapustou, bramborami a další úrodou, kterou si vypiplal vlastníma rukama. Bude z něho nový Přemek Podlaha?

Život na venkově bývalého fotbalistu nadchl. David Beckham (49) se v nedávném videu na instagramu pochlubil úrodou a provedl fanoušky po nově zbudovaných zeleninových záhonech pokrývajících část pozemku u jeho sídla za 12 milionů liber. Nechyběly ani jeho oblíbené slepice.

Viktoria svého muže od videa odrazovala a navrhovala zkrátit natočený materiál alespoň na polovinu, David ale neposlechl. V hojně sdíleném a komentovaném videu ukázal oblíbený sportovec svou vášeň pro zahradničení a vykouzlil lidem úsměv na rtech.

Ve videu je jasně vidět, že David dal do úpravy pozemku hodně energie a lásky. Hrdě ukázal své slípky, kapustu, brambory a mnoho další zeleniny a ovocných keříků. Časům motorek a bujarých večírků zřejmě odzvonilo. Nyní se zdá, že je hvězda spokojenější, když může zůstat doma a okopávat zahrádku.

„Moje kapusta se má dobře. Už slyším, jak si kamarádi z East Endu říkají: „Změnil se.“ Manželka mi říkala, ať to video zkrátím, ale samozřejmě jsem neposlechl, tak se omlouvám… Můj obsah bývaly motorky a kempování, teď je to kapusta, med a květiny kolem domu. Možná se budu muset brzy vrátit na cesty na motorce. Viktorie, za ty kytky nemáš zač,“ psal v popisku k příspěvku.

David je v záběrech oblečený v klasickém venkovském stylu, včetně bekovky a kostkované košile. Slepicím popřeje dobré ráno a zarazí se, když mu jedna pozdrav oplatí. Prozradí také, že večer plánuje ze své úrody brambor vyrobit brambůrky. Později ve stories sdílel fotku, kde hrdě držel sklenici s čerstvými domácími chipsy. Stejně pyšný na výsledky své práce je i ve videu.

V posledních týdnech David nesdílel fanouškům jen toto video, ale přidával i pravidelné aktualizace s fotodokumentací vypěstovaných cuket, dýní, borůvek i dalších plodin. A sledující to zřejmě baví, někteří dokonce volají po jeho vlastním zahrádkářském pořadu. Kdo ví, třeba bude bývalá fotbalová hvězda nakonec ještě uvádět britskou verzi Receptáře.

Beckhamovi si v roce 2016 koupili obrovskou přestavěnou stodolu u malého tržního městečka Chipping Norton a nyní tak pendlují mezi tímto sídlem a domem v Londýně. Zejména David se s chutí vrhl do venkovského života a poslední roky na svém pozemku chová včely a slepice.

Snad mu zahrádka vynahradí zklamání z novinek jeho dvaadvacetiletého syna, který se rozhodl pro ukončení své fotbalové kariéry, aby se mohl naplno věnovat modelingu. Jak ale David Beckham uvedl v dokumentu o svém životě (který před pár dny vyhrál cenu Emmy) na platformě Netflix, své děti podpoří za všech okolností, ať už se budou chtít vydat jakoukoli cestou. Od profesionálního zahrádkaření je zřejmě také odrazovat nebude.

Další články

Načítám