Hlavní obsah
Článek

Makhmud Muradov (34) se vrátil po pěti letech k zápasení v organizaci Oktagon MMA. Na sobotním galavečeru se utkal v očekávané bitvě s britským zápasníkem Scottem Askhamem, kterého Mach nakonec porazil na body.

Celkový zápas nebyl dle fanoušků úplně atraktivní, odehrával se totiž spíš na zemi, kde sice Muradov dominoval, ale přesto se zápasníci setkali i s nespokojeným pískáním publika.

„Moc vám všem děkuji, chybělo mi to. Byly nějaké zdravotní problémy. Scott říkal, že je jiný level, ale ukázal jsem, že umím i wrestlit. Omlouvám se, že jsem neukázal, co jste chtěli,“ řekl zápasník po svém vítězství, načež reagoval i promotér Ondřej Novotný slovy, že by jenom blázen mohl kritizovat takový výkon.

Vítězství pak daroval své dceři Rumince, kterou má s bývalou partnerkou zpěvačkou Monikou Bagárovou (30). „Ruminko, moc tě miluji, tahle výhra je jenom pro tebe,“ řekl s dojetím.

Na turnaji nechyběla ani Machova partnerka Sabina Karásková, která sledovala celý zápas kousek od klece. S půvabnou influencerkou jsme stihli mluvit těsně před samotnou bitvou jejího partnera a bylo znát, že nervozita pracuje o sto šest.

Další články

Načítám