Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní účes známý jako mullet sluší opravdu málokomu, občas se ale najdou tací, kteří v něm vypadají neskutečně šik. To je přesně případ anglické zpěvačky Lily Allen (39), která mnohými vysmívaný a zatracovaný účes povýšila na další úroveň i výrazným odstínem. Zpěvačka svou novou image představila na instagramu a fanoušci jsou nadšení.

Devětatřicetiletá zpěvačka hitů Smile či Fuck You se nechala inspirovat legendárním vzhledem Davida Bowieho a jeho alter ega Ziggyho Stardusta, což sama uvedla v komentáři ke čtveřici snímků.

Dvojnásobná maminka se okamžitě dočkala záplavy pochvalných reakcí, a je tak možné, že ji fanoušci přesvědčí, aby u tohoto účesu alespoň na nějaký čas zůstala. Lily je totiž v této oblasti známou experimentátorkou a na hlavě už měla ledacos.

Zpěvačka tak zároveň dokázala odpoutat pozornost od komentářů ke svým stále útlejším křivkám. Lily, která bývala v minulosti spíš holka „krev a mlíko“, v poslední době vypadá úplně jinak. Diskuze na téma jejího hubnutí se znovu rozhořely, když si oblékla průsvitné šaty bez ramínek Aadenvik na večírek v Londýně.

Ovšem i o pár dní dřív, kdy zavítala do proslulého podniku Chiltern Firehouse v Londýně v černých šatech, bylo znát, jak je drobná. Podle mnohých má spíš postavu děvčátka než zralé maminky dvou dcer. Zpěvačka má z manželství se svým ex Samem Cooperem dvanáctiletou Marnie a o rok mladší Ethel.

5
fotek

Další články

Načítám