Hlavní obsah
Článek

To, co Veronika Kopřivová (33) vždycky milovala, se jí nyní už pěkně zajídá. O čem je řeč? O horkém létě, kdy o sluneční paprsky a vpravdě tropické teploty není nouze. Vzhledem k pokročilému stupni těhotenství se jí ani není co divit.

„Léto. Miluju ho, jen už bych brala podzim. Ale to říkám jen z důvodu, že v tomhle stavu jsou ty vedra už too much. Pak budem zas nadávat, že je zima,“ usmívala se influencerka, když mluvila o strastech, které přináší třetí trimestr těhotenství.

Pravdou je, že v tomto období si horka, která aktuálně v Česku panují, příliš neužívá. Nehledě na to, že s létáním má utrum, a tak nemůže čas trávit u moře, jak to má ráda. Musí proto vzít zavděk tuzemskými vodními plochami a to není tak úplně ono. I když i tady se dají najít pěkná místa.

„Jsem úplně stejně těhotná jako vy. Normálně léto miluji, letos je to brutální, celá oteklá, dušnost, je to trápení za živa,“ reagovala na slova Kopřivové jedna z jejích sledujících. „Těhotná nejsem, ale too much je to už i na mě,“ přitakala Anetka.

Pro dámy máme skvělou zprávu. Ještě pár dní vydržet a pak už nastoupí o poznání nižší teploty. Podle meteorologů spadnou tolik, že si příští týden bude celé Česko stýskat, že je příliš velká zima.

Další články

Načítám