Hlavní obsah
Článek

Těžko si představit, jak složité dětství a dospívání musel Artur Štaidl (27) mít. Není divu, že o tomto životním období nerad mluví a když se tak stane, je to malý svátek. V jednom z posledních rozhovorů syn Ivety Bartošové (†48) překvapil svou otevřeností a tím, že se dotkl i témat, která byla donedávna tabu.

„Tyhlety věci řeším o samotě ve svém soukromí. Nesnažím se to dávat nějak moc najevo. Vlastně i letos jsem na výročí její smrti odjel mimo republiku, abych se tomu všemu vyhnul a měl klid,“ řekl Aleši Cibulkovi v pořadu Tobogan, když přišla řeč na smutné 10. výročí od tragické smrti zpěvačky.

„Za maminku jsem samozřejmě moc rád, stejně tak i za fanoušky, který má. Nicméně tohle je další věc, na kterou si člověk musí po nějaké době zvyknout. Přece jenom mě poznávají lidi na ulici, baví se se mnou a je pravda, že ze začátku to ne vždycky bylo příjemný,“ prozradil dále syn známého hudebníka.

V rozhovoru pro Český rozhlas se rozpovídal i o tom, že přátel nikdy moc neměl. „Mám vlastně už jenom, myslím, jednoho kamaráda, se kterým se aktivně bavím, který měl možnost moji mamku ještě poznat. Říkal, že byl hrozně nervózní, když měl jít k nám, a doteďka mi stále připomíná, že to byla nejhodnější ženská, kterou poznal, a že jak byl nervózní, tak to bylo vlastně strašně zbytečný,“ vysvětlil Artur, který nezapomněl zmínit seriál Iveta.

„S autorem seriálu Michalem Samirem se poměrně dost kamarádíme. Já byl první, za kým přišel s tím, že tohle má v plánu dělat. Domluvili jsme se, že na tom budeme aspoň jako zčásti spolupracovat, že bude mít ten pomyslný palec nahoru, že je to schválený z rodiny,“ zavzpomínal na zrod třídílné minisérie.

Další články

Načítám