Hlavní obsah
Článek

Zápasník Patrik Kincl a jeho žena Pavla měli o víkendu vážnou autonehodu. Ta se stala cestou z Frankfurtu, během návratu domů po Kinclově zápasu. Manželka bijce se k děsivému incidentu vyjádřila na sociálních sítích a přiznala, že na moment byla přesvědčená, že jejich dítě zůstane sirotkem.

Datum, na které manželé Kinclovi nejspíše nezapomenou. Nejenže po porážce s Kerimem Engizekem zápasník nejdříve přišel o post krále střední váhové kategorie do 84 kg, což dle svých slov považuje za největší prohru své kariéry, to nejhorší přišlo poté. Během cesty z Frankfurtu, kde se Oktagon 62 v sobotu 12. října konal, měli Patrik Kincl a jeho žena Pavla vážnou autonehodu. Jejich auto skončilo na střeše. Průběh incidentu a jak k němu došlo, popsal bijec na svém instagramu. Nyní se vyjádřila i Pavla, z jejíchž slov mrazí.

„Přemýšlela jsem, zda nepřehodnotit, že ty šaty nosí štěstí. Vždyť Patrik prohrál. No a na dálnici u Plzně jsem zjistila, že si to štěstí chystaly na důležitější moment. Jelikož zklamání z prohraného zápasu není nic moc, ale ta vteřina, kdy jste přesvědčeni, že po vás zůstane sirotek, je mnohem, MNOHEM horší,“ rozepsala se Pavla, která po nehodě skončila v nemocnici.

„Patrik toho schytal víc v zápase (bylo celkem vtipný třem různým složkám IZS vysvětlovat, že takhle zřízenej už řídil a při nehodě se mu nic nestalo) a já jsem snad jen trochu pomačkaná. Opatrujte se a jezděte bezpečně a hlavně se ku *va poutejte!“ dodala.

5
fotek

Další články

Načítám