Hlavní obsah
Článek

Letos v dubnu se komička Adéla Elbel stala trojnásobnou maminkou. Na svět přivedla holčičku, kterou s manželem Michalem Rožkem pojmenovali Gréta. Malá holčička je prý úplně jako za odměnu.

Dle maminčiných slov je totiž nemírně tichá a klidná. Na co si ale musela Adéla zvyknout, je fakt, že její manžel Michal se nemá k nočnímu vstávání. „Michal mě těsně před porodem docela vyděsil informací, že on v noci vstávat nezvládne. Gréta to ale naštěstí slyšela také, a tak prostě celou noc spí. Mám velké štěstí. Můj mozek už je tak pod palbou kojicích hormonů, ještě kdyby se nevyspal, těžko bych mohla tak pracovně fungovat,“ svěřila se pro Super.cz.

Když se podíváme na Adélin profil, lidé tam píšou, že malá je celá táta. Jak to ona sama bere? „Však mně se Michal hodně líbí, takže nemám problém. Navíc my si to doma úplně nemyslíme. Gréta je hodně podobná i na mně, když jsem byla malá. Jen je snědší a má po tátovi obočí, které zase mně dost chybí, takže to budu taková vylepšená a zdravěji vybarvená já.“

A jak už bylo řečeno, Adéla nezanevřela na práci a nyní má pro fanoušky velkou novinku. Začala připravovat svou novou show s názvem Trojjediná, se kterou vyrazí od 14. října na tour po celé ČR. „Rozvedená čtyřicítka je velký terno. Zase na startu. Jak najít své štěstí ve věku zralejším než hruška máslovka? Vrhnout se opět do vztahu nebo se jen stát milenkou a pozorovat život z dálky? Čeká snad štěstí na ezo kurzech a v motivačních knihách? Pomůže mi vyplnit prázdné dny kalendář Krásné paní? A jak si pak poradit s novým vztahem na dálku, do kterého přijde další dítě? Tak nejen na tyhle otázky hledám v novém představení odpovědi,“ popsala závěrem svůj nový počin oblíbená komička.

Další články

Načítám