Hlavní obsah
Článek

Navrhla kolekci šperků a sama ji také nafotila. A to stálo za to. Spisovatelka Bára Nesvadbová (49) se s námi podělila o snímky bez retuše z průběhu focení s fotografkou Annou Kovačič, které vznikly během veselé jízdy pod Karlovým mostem.

Pozastavili jsme se hlavně nad fotkou, kde dělá most přímo pod mostem. „To na nás pokřikovali i turisté,“ smála se Bára, která je nejštíhlejší za poslední léta. „Roky si držím váhu 58 kilo, ale teď je to o trochu míň. Jak je vedro, tak prostě nemám chuť k jídlu. Dokonce ani na víno,“ krčila rameny Bára, že žádnou drastickou dietu kvůli focení úmyslně nedržela.

Kolekci šperků, jejichž výtěžek je určen pro nadační fond Be Charity, konkrétně na neurorehabilitaci dětí, jí pokřtila kamarádka Jitka Čvančarová. „Pojmenovali jsme ji Dvě tváře jedné ženy. Polohy, které máme v sobě každá,“ upřesnila Nesvadbová.

Ta zanedlouho chystá také svůj tradiční bazar, jehož výtěžek je určen rovněž nadaci. „Jen mám trochu špatné svědomí. Koná se 9. září v Praze na Žofíně a já v tom nechám holky samotné. Sice jsem nacenila, co jsem mohla, ale pojedu s dcerou a jejím přítelem na Hvar a vrátím se až dva dny před bazarem, takže budou muset zvládnout většinu práce,“ dodala Bára.

Další články

Načítám