Hlavní obsah
Článek

Monika Marešová (43) možná díky svým fotografiím plným takřka magazínových snímků sebe sama v krásném prostředí a luxusních šatech občas působí tak, že se jí problémy všedních lidí ani netýkají. Teď se jí však stalo něco, čeho se obává skoro každý člověk.

Manželka moderátora Leoše Mareše se svými sledujícími sdílela radost z nových hrnců, které si pořídila. To ale ještě netušila, co ji čeká jen o něco později. Se svou dcerkou a psem se vydala ven na procházku, v době, kdy je Leoš na svém turné. Náhoda chtěla tomu, že její dobrá nálada skončila hned u výtahu.

„Také jste si někdy říkali… to bude dlouhé odpoledne… co budeme dělat? Tak například vám mohou spadnout klíče od bytu do šachty od výtahu! Dítě a pes naštěstí byli se mnou venku, telefon bohužel uvnitř bytu. Pánové, co otevřou šachtu, mohou přijet nejdřív v pondělí… Manžel je v Brně na tralala,“ popsala Monika složitou situaci, ve které se najednou ocitla. Její historka ale naštěstí měla dobrý konec.

Tímto děkuji sousedce za zapůjčení telefonu a sobě za to, že jsem kdysi dala mamce náhradní klíče od bytu. 16:30 – 19 h program vyřešen, napsala Monika, která doplnila, že její radost z nových hrnců ovšem stále trvá. Štěstí bylo i to, že se jí celá věc nestala například ve chvíli, kdy by si jen odskočila třeba do schránky nebo se smetím a dcerka by zůstala v bytě. Takhle se může svému štěstí v neštěstí jen zasmát a příště si dát větší pozor na to, aby klíče neskončily na nedobytném dnu výtahové šachty.

Další články

Načítám