Hlavní obsah
Článek

Rozvernější už snad být ani nemohla. Monika Binias (51) zabalila kufry a rozhodla se prozkoumat, co nabízí hostům letošní karlovarský filmový festival. Přestože ještě před rokem tvrdila, že tahle akce není pro ni, na jednom z velkolepých večírků se královsky bavila.

Matka Ornelly Koktové (31) nevynechala Big Board party, která proběhla během druhého festivalového dne. Monika Binias dorazila na večírek v dobré náladě a fotografům předvedla své divoké tanečky, smála se a skotačila, jak jen to šlo. Prostě byla středem pozornosti.

Na sebe si oblékla ultra krátké stříbrné šaty, které doplnila kabelkou ve stejném odstínu. Celou dobu na její veselí dohlížel mladší manžel Petr Binias. Pár předvedl svou lásku během party hned několikrát, společnými polibky nešetřil a rozdivočená Monika svého manžela během vtipkování dokonce trochu přiškrtila.

Na sociálních sítích Binias informovala své fanoušky, že jim nabídne zajímavosti z letošního karlovarského festivalu, a to na svém kanále, kde komentuje vedle svých dcer i vše možné. Podle toho, jak ji atmosféra v Karlových Varech vtáhla hned po příjezdu, je dost možné, že festival letos vychválí.

Další články

Načítám