Hlavní obsah
Článek

Monika Binias (52) jen pár minut po svatbě své dcery Charlotte promluvila o svých pocitech pro Super.cz. „Pro mě to byla úleva. Celé dva roky, kdy Charlotte na tom nebyla dobře, jsem se modlila, aby šla správným směrem a našla lásku. Láska hory přenáší,“ řekla Super.cz Monika.

Podle ní Charlotte s démonem zvaným drogy zabojovala a nemá pocit, že by je nyní užívala. „Když máš takový problém, pomůže ti láska, těhotenství nebo se odstěhovat daleko a začneš nový život. Láska jí pomohla. Martin je sportovec, tyto věci naprosto nesnáší. Byl to jeden z důvodů, proč je to teď jinak,“ vysvětlila.

„Nejsem s ní v každodenním kontaktu, nějaké ulítnutí nezaznamenám. Ale co já vím, tak je to v pořádku,“ dodala.

Svatba se konala na radnici v Hostivici. Nevěsta se líčila a česala sama, protože ráno zaspala a nestihla vizážistku. Po svatbě se přesunuli do Chateau Šanov, kde se konala svatební párty a Charlotte a Martin zde prožili první noc jako manželé.

„Můj bývalý manžel chtěl Charlotte pokazit svatbu, tak propálil místo. Charlotte chtěla klid. Hostivická radnice napadla mě, byli jsme tam jednou na koncertu vážné hudby,“ vysvětlila, proč se svatba nekonala na Novoměstské radnici, jak bylo původně plánováno.

I místo párty zařídila Binias. „Myslím, že má Charlotte zlatou maminku. I to jsem zařídila já,“ dodala.

Další články

Načítám