Hlavní obsah
Článek

V Česku už skončily tropické teploty, avšak Monika Binias (52) si stálé užívá slunečného počasí za hranicemi, kam vyrazila na dovolenou se svým manželem Petrem.

„Tahle dovolená je zvláštní plnění našeho snu s manželem, protože se jedná o dovolenou na zaoceánské lodi. Já ani manžel jsme to nikdy nezažili, a proto jsme se rozhodli, že natočíme i cestovatelský vlog, kde dáváme všechno, dohadujeme se, tak, jak to na těch cestovatelských cestách prostě bývá,“ svěřila se Monika Binias Super.cz s tím, že si hezčí dovolenou nemohla přát.

„Je hrozně hezké, že toho poznáte tolik a stále máte standard bydlení, jídla i zábavy. Za nás je to asi nejvíc top dovolená. Byli jsme v Istanbulu, na Korfu, na Krétě a ještě bude druhá část. Například uvidíme Veronu. Je to velké dobrodružství,“ dodala známá blondýnka, která střípky z dovolené sdílí i se svými fanoušky. Dokonce ukázala svou postavu v bikinách.

„Když je vám 52 a nemáte jedinou plastiku, tak to jde, myslím,“ napsala k fotografii, kde se objevila řada milých komentářů.

„Moničko, jsi krásná žena a to foto v plavkách to jen potvrzuje,“ napsala jedna z nich. „A takhle i pokračuj, kočko! Vypadáš báječně,“ uvedla další. „52 let? Tak 30! Topka,“ shodují se příznivkyně. „Tady jste nádherná,“ lichotí Monice fanynky.

Další články

Načítám