Hlavní obsah
Článek

Monika Babišová (50) aktuálně tráví čas u moře, odkud svým fanouškům poslala slunný pozdrav. Zatím stále manželka politika Andreje Babiše (70) rozhodně ví, jak své příznivce potěšit.

„Prý na fotce nebude nic vidět. No, někdy to úplně nevadí,“ napsala Monika k rafinovaně vyfocenému snímku u infinity bazénu s výhledem na moře. Fotografie skutečně detailně neodhaluje její obličej či letní outfit. Zato alespoň vykresluje její štíhlou siluetu a dlouhé nohy, které zvýraznila botami na vysokém podpatku.

Netrvalo dlouho a příznivci ji zahrnuli velmi milými lichotkami. „Touto fotkou jsem se nechal unést do světa, kde se spojuje elegance, tajemství ženskosti, síly i ztělesnění božstva,“ napsal jeden z obdivovatelů. „Nádherná paní Babišová,“ napsal další. „Nejkrásnější,“ souhlasí sledující.

Andrej Babiš a Monika Babišová nedávno oznámili, že se budou rozvádět. „Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují,“ řekl Babiš k rozchodu. I přes konec vztahu se bývalí partneři stále pravidelně objevují nejen na rodinných oslavách, ale i na společenských událostech a zdá se, že i přes konec vztahu spolu dobře vychází.

Další články

Načítám