Hlavní obsah
Článek

Hned na dvou akcích jsme se v jeden potkali se zpěvačkou Monikou Absolonovou (48). Nenechala si ujít křest dětské knížky Andulka Andula Patrika Hartla (48), kterou si určitě rádi přečtou a prohlídnou i její dva synové Tadeáš a Matouš. Poté zamířila na oslavu osmdesátin Františka Janečka (80). Jen pohodlné sandály vyměnila za lodičky.

Léto si Monika užila se svými syny, měla i dost pracovních aktivit. „Měla jsem premiéru v divadle Studio Dva, takže jsem hrála na letních scénách. S kluky jsme byli čtrnáct dní na Krétě, týden v Krkonoších. Snažila jsem se, abychom si to užili všichni. I když je pravda, že po dovolené s dětmi by člověk potřeboval sám dovolenou,“ smála se. S expartnerem Tomášem Hornou mají soudem dané, že synové jsou přes léto tři týdny u táty, větší část s maminkou.

Teď už mají kluci školní povinnosti. „Starší šel do třetí třídy, mladší je předškolák, takže školku už má povinnou a škola nás čeká příští rok. Ale bratr Tadeáš ho moc nenavnadil, když si už týden před začátkem školního roku přečetl, že se děti těší do školy, ale on tedy rozhodně ne. Na to mladší Matouš řekl, že on tam tedy vůbec nechce,“ vyprávěla Monika, že její kluci asi studijní typy nebudou a možná by bylo lepší, kdyby je dala na řemeslo.

Absolonová se vedle divadla pustila do nahrávání nové desky, kterou určitě potěší své fanoušky. „Napsali mi krásné písničky Marek Ztracený, David Deyl, Martin Chodúr, Albert Černý a mám tam i písničku od Hany Zagorové Mít tě ráda, kterou jsem zpívala na vzpomínkových koncertech a poprosila jsem Štefana Margitu, jestli by mi ji nedal,“ vypočítala. „Jsem asi jediná zpěvačka v České republice, která nemá svůj vlastní hit, přestože jsem se o to sto let snažila. Tak snad konečně bude,“ doufá.

Další články

Načítám