Hlavní obsah
Článek

Monika Bagárová (30) právě dnes slaví třicáté narozeniny. Zpěvačka měla tento rok dosáhnout vrcholu své kariéry koncertem v největší pražské aréně, ten byl ale nakonec zrušen. Teď se k němu Leoš Mareš (48) vyjádřil a řekl, jak to doopravdy bylo.

Koncert zpěvačka ohlásila loni na podzim, na začátku května ale zveřejnila šokující informaci. Show v O2 areně musela zrušit. Její důvody nebyly zcela jasné. „Tohle rozhodnutí jsem udělala z mnoha důvodů, které jsou pro mě zásadní, a myslím, že bude stačit, když řeknu, že i já jsem člověk, který má city, je zranitelný a v neposlední řadě chce být sám sebou. Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel ale z mého Vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela,“ napsala tehdy na sociální síť. Ani Leoš Mareš nebyl o mnoho sdílnější.

Teď se ale u příležitosti třicátých narozenin zpěvačky rozhodl vyseknout jí poklonu a zároveň se omluvit za to, že jejich společný projekt nevyšel. Na Instagram umístil video, ve kterém Monika před lety zpívala Karlu Gottovi, přičemž toho její zpěv dojal až k slzám. A moderátor si vysypal popel na hlavu.

„Ať se ti daří. Nejlepší roky máš pořád před sebou. Happy Birthday. P.S. Někde jsem četl, že jsi prý prodala těch vstupenek do O2 areny 700. To je samozřejmě lež a nesmysl. Prodala jsi jich 3400, což není vůbec málo. Kdybychom to udělali ve Fóru Karlín, tak máš vyprodáno. To rozhodnutí byla moje chyba. Omlouvám se ti,“ napsal moderátor.

Zanedlouho se dostavila i reakce samotné Moniky. „Leoši, já ti děkuji za tuhle možnost, za tu důvěru, kterou si ve mě měl, více než já sama v sebe. Byla to cesta plná krásných chvil, ale i těch těžkých a já jsem nesmírně vděčná. Celý team, který si pro mě vytvořil, úžasných lidí, profesionálů. Seš profík. Pro mě obrovská zkušenost a motivace makat na sobě mnohem, mnohem víc. Bylo mi ctí a potěšením. Nemáš se za co omlouvat, vzdala jsem to já. Cesta do O2 areny není jen o tom ji vyprodat, je to mnohem víc. A to beru jako své selhání. Máš úžasnou ženu, její nadhled, její slova mě jednoduše udržely nad vodou,“ napsala dojemně Monika, která je s Leošem i po nepovedeném koncertě očividně zadobře, a tak zůstávají dobrými přáteli.

Další články

Načítám