Hlavní obsah
Článek

Setkání s hlavami států, ať už s prezidenty, či předsedy vlád a jejich drahými polovičkami uspořádal v rámci zahájení olympijských her v Paříži francouzský prezident Emmanuel Macron.

V Elysejském paláci nechyběl ani český premiér Petr Fiala s manželkou Janou. A zatímco Fiala splnil společenský dress code na jedničku, jeho manželka z řad dam výrazně vybočovala. Ne že by byl model, kdy oblékla modré puntíkované šaty a bílé sáčko, špatný. Hodil by se ale spíš k nějaké jiné příležitosti.

Téměř všechny manželky hlav států oblékly elegantní šaty anebo kostýmky, maximálně sukně či kalhoty s halenkou. Jana Fialová působila, jako by si spletla místo a příležitost a vyrazila například na dostihy do Ascotu. Tam by se její outfit dokonale hodil.

Příklad by si mohla vzít nejen ze zahraničí – v Paříži to velmi slušelo třeba první dámě Spojených států amerických Gill Biden –, ale i z českých luhů a hájů. Dokonale se ke každé příležitosti obléká manželka prezidenta Petra Pavla Eva Pavlová, která se nestydí využívat služeb módních poradců.

3
fotky

Další články

Načítám