Hlavní obsah
Článek

Sjezdila kus světa, Bali ale navždy zůstane v jejím srdci. Ve finále mu Agáta Hanychová (39) udělala větší službu než celé Albánii, kde se s rodinou slunila před dovolenou v tropickém ráji. Všimli si toho i fanoušci.

„Nikdy nezapomenu! Nejkrásnější dovolená! Děkuju,“ vzkázala nadšená influencerka poté, co se vrátila z pobytu na Bali, kam ji vzal její manžel Mirek Dopita.

„Ty jo, tohle tělo porodilo tři děti a stále vypadá jako puberťačka,“ podivila se při prohlížení momentek Hanychové Renata. „Moc pěkné fotečky, sluší vám to,“ uznala Jana. „Jste pěkný pár, prostě se k sobě hodíte,“ doplnila Veronika.

„Nádhera,“ zasnila se Jarmila. „Konečně sis našla normálního chlapa,“ vzkázala bývalé modelce Andrejka. „Ten chlap se stále usmívá,“ přitakala Martina.

Není divu, že je Agáta i po návratu na rodnou hroudu nabitá jako elektrárna a kudy chodí, tudy pěje na Bali ódy. A zdá se, že jí to nějakou dobu vydrží. Do Česka si dokonce přenesla každodenní zvyk modlit se a meditovat.

Improvizované oltáříčky si teď dělá na každém kroku. A tak když ji někde potkáte, jistě s sebou bude mít živé květy a vonné tyčinky. Zapalovač s sebou nosí vždycky, a tak se může modlení oddávat ve finále i v autě. I když bezpečné to jistě moc není.

Hanychová se už kolikrát nechala slyšet, že za jízdy stíhá x věcí najednou, a tak nemáme strach, že by nemohla přibrat ještě modlení. Tak snad jí ta zbožnost a mír v duši nějakou dobu vydrží. Minimálně do další návštěvy Bali, kam se odteď bude jistě pravidelně vracet.

Další články

Načítám