Hlavní obsah
Článek

Měsíc a půl strávila na pracovní cestě na ostrově v Řecku a teď už zase moderátorku Zoru Hejdovou (34) potkáváme na pražských párty. Vypadá to, že její život je splněný sen. „Děsí mě, že to tak může pro někoho vypadat, ale ujišťuji vás, že jsem se v Řecku určitě neválela. Bylo to náročné natáčení, denně a často i do noci,“ vysvětlovala Zorka.

Důkazem je mj. to, že na letní plavkové párty byla ze všech hostů snad nejméně opálená. „Ale tohle je moje maximum a stihla jsem to nachytat během posledního týdne. Navíc první týdny na Rhodu dost foukalo a ani to slunce nebylo nic moc. Ke své pokožce jsem svědomitá, mažu se padesátkou a solárko není můj kamarád,“ upřesnila.

Na pracovní cestě s sebou měla i rodinu. „Nikolas byl se mnou a měla jsem tam i Míru, který má ten luxus, že může pracovat na dálku a práci si přizpůsobit, i když to pro něj bylo náročné řídit se podle mého natáčecího plánu. Ale zvládli jsme to,“ nemuselo se moderátorce stýskat.

Teď už se vrátila k práci k rádiu a moderování v Česku. „Začíná mi tvrdý dril, protože se opět spojuji se svým trenérským duem, abych postavu do dalšího odletu vytunila. V létě tedy budeme v Česku, ale na podzim mě čeká další pracovní cesta k moři,“ naznačila. Podle jejích slov je pravděpodobné, že půjde opět o moderování velké televizní show. Zda to bude opět Love Island, ale můžeme jen hádat.

Související témata:

Další články

Načítám