Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Primy Lenka Špillarová (38) se před dvěma měsíci stala maminkou. Porodila syna Tadeáše. Šestinedělí jí uteklo jako voda, a když jsme se s charismatickou blondýnkou po delší době potkali, všimli jsme si, že stále nemá na ruce prsten.

Se svým partnerem je přes čtyři roky. Po manželství prý ale ani jeden z nich netouží. „On je advokát a všechny rozvádí a já si nedovedu představit, že bychom se měli brát a nevím, kdo by to organizoval. Já určitě ne, já na to nemám nervy,“ smála se Lenka během rozhovoru pro Super.cz.

Představa, že by se Lenka oblékla do bílých svatebních šatů, ji spíš pobavila. „Ne, to vůbec. Já jsem mu třeba nedávno říkala, že jestli se nevezmeme na starý kolena, a on řekl ne. Tak říkám, ok, dobře, tak ne. Pro mě bylo důležitější to dítě. Svatba partnery nespojí, protože se můžeš rozvést, ale to dítě je napořád.“

A to, že Lenka nemá prstýnek, to už jí vůbec nevadí. „Ne, ježiš, prosím tě, mně bude čtyřicet. Já jsem byla ráda za dítě, to je pro mě spojení dvou lidí,“ zasnila se pyšná maminka malého Tadeáška.

Další články

Načítám