Hlavní obsah
Článek

Lenka Špillarová (38) patří mezi dlouhodobé tváře televize Prima. Před dvěma měsíci se usměvavá moderátorka stala maminkou, a jak nám sama přiznala, šestinedělí jí uteklo a žádné komplikace se nekonaly.

„Každý v mém okolí mi říkal samé negativní věci o šestinedělí a já byla připravená na úplné peklo. Tadeáš je ale fakt zlatý. On brečí, jen když má něco v plíně nebo má hlad. Mě ty matky zabijou, ale já zatím vše stíhám,“ smála se Lenka během rozhovoru pro Super.cz.

To, že se synek jmenuje Tadeáš, rodiče rozhodli až na porodním sále. „Já jsem byla sedm měsíců ztotožněná, že to bude Barnabáš. Všem jsem to říkala a partner jen „hm“ a já s tím teda počítala. Čtrnáct dní před porodem, to jsem rodila ještě o měsíc dřív, mi ale partner řekl, ať začnu vybírat jméno. Já doufala, že se obměkčí, a neobměkčil a řešili jsme to na porodním sále. Já jsem se o tom odmítla bavit. Furt jsem doufala, že to zlomí, a nezlomil a dvě hodiny předtím, než se narodil, jsme se dohodli na Tadeášovi.

A jak to má moderátorka s hubnutím po porodu? „Mám ještě pět kilo nahoře, ale teď to moc člověk neřeší. Byla bych ale ráda, kdybych to zhubla. Já teď pořád chodím v šatech. Moje kalhoty jsou mi dost těsný. Naštěstí je léto, takže jsem dokoupila šaty a budu teď chodit celé léto v šatech, dokud nezhubnu do džínů,“ dodala během našeho rozhovoru Lenka Špillarová.

Další články

Načítám