Hlavní obsah
Článek

Přes zimu ji v Česku vůbec nevídáme. Moderátorka Nikol Moravcová (37) se zamilovala do Kanárských ostrovů, když tam před dvěma lety uváděla první řadu reality show Love Island. Od té doby tam s rodinou tráví chladné měsíce.

Vracíme se na jaro a léto, kdy je to tady v Česku nejlepší. A letos možná přidáme i podzim, protože jsem ho dlouho nezažila. Ale na zimu se zase rozloučíme. Musíme využít toho, že Violetka ještě nechodí do školy. I když možná to i pak budeme řešit nějakou španělskou školou,“ plánuje Nikol.

A čím se vlastně v zahraničí živí? Moravcová je aktuálně hlavně influencerka, tomu se věnuje i v zahraničí. Ke spolupracím na sociálních sítích si ale s manželem přibrali další džob. „Organizujeme surfové a jógové tripy. Já jsem tedy začínající surfařka už asi patnáct let, takže se nebojte, nikoho neučím, ale jen organizujeme program,“ vysvětlila.

Dostali jsme se i k tomu, že v zimě vlastně v Praze nemůže rodinka být, protože by se nevešli do bytu, který v teplých měsících rozšiřuje velká terasa. „Je to sice řešené loftově a mezonetově, ale je to pořád 2+1, takže je to hodně malé. Vlastně se tam pořádně nevejde ani můj šatník, takže aktuálně dělám čistku a připravujeme Bloges Market. A dám tam i svoje městské kolo,“ uzavřela.

Související témata:

Další články

Načítám