Hlavní obsah
Článek

Brazilská modelka Janaína Prazeres, jež je dobře známá na sociálních sítích, z pánských časopisů a také četnými plastickými operacemi, byla podle svých slov v polovině května brutálně napadena v hotelovém pokoji v Paříži svým partnerem Kalelem dos Santosem Diasem. Příčinou jeho zuřivého vzteku bylo údajně její focení pro francouzské vydání magazínu FHM. Janaína po šíleném útoku skončila s četnými zraněními v nemocnici. Pachatel již byl dopaden, případ šetří francouzská policie.

Modelka, kterou loni norský Playboy vyhlásil dokonalou ženou, tvrdí, že na ni přítel zaútočil v zuřivé žárlivosti, udeřil ji do obličeje pěstí a pokusil se ji uškrtit. Křičel prý u toho: „Dnes zemřeš. Zabiju tě. Setkáme se v jiné dimenzi.“

„Začal mě strašně mlátit pěstí a pamatuji si, že jsem cítila velkou bolest,“ popsala Prazeres okamžiky hrůzy. „Spadla jsem dopředu a prostěradlo bylo celé od krve, celá postel jí byla promočená. Pamatuji si, že jsem omdlela. Myslela jsem, že jsem mrtvá. Nevím, kolik času uplynulo, ale probudila jsem se v nohách postele, nahá, obličejem dolů. Snažila jsem se nehýbat, aby si neuvědomil, že jsem při vědomí. Když jsem ho viděla zajít na záchod, utekla jsem,“ byla teprve nedávno schopna vypovědět modelka.

Recepční ji prý ukryl v hotelové kuchyni. Dias ji údajně šel hledat, ale když ho šli konfrontovat zaměstnanci, utekl z budovy. Janaína byla převezena do nemocnice, utrpěla zlomeninu očnice, nosu a čelisti a po útoku neviděla na jedno oko.

Pachatel byl již dopaden policií a v době zatčení měl u sebe i modelčiny doklady a platební karty. Dias je obviněn z napadení a vyhrožování smrtí. Modelka se po incidentu vrátila do rodné Brazílie, kde úspěšně podstoupila operativní korekci zraku.

Další články

Načítám