Hlavní obsah
Článek

Modelka a influencerka Ana Nello si už nějaký ten pátek vydělává za lechtivý obsah na platformě OnlyFans. A protože už má zřejmě vyděláno, rozhodla se část svých „sexy“ výdělků věnovat na podporu kandidatury Donalda Trumpa na amerického prezidenta.

Ana, kterou na instagramu sleduje 1,2 milionu fanoušků, se rozhodla věnovat jeden dolar za každého nového předplatitele na svém účtu na OnlyFans. Řada lidí ji sice kritizuje za to, že by peníze mohla věnovat potřebnějším, modelka si ale stojí za svým, ač je Trump miliardář.

„Chci podpořit Trumpa jakýmkoliv způsobem to bude možné,“ nechala se slyšet osmadvacetiletá blondýna, která si prý svlékáním přijde na šestimístnou sumu. „Hodně lidí si myslí, že je Trump naštvaný a zlý člověk, ale abyste uspěli, musíte být tvrdý obchodník,“ dodala Ana, jež obdivuje Trumpa jako byznysmena a je pro ni velkou inspirací.

„Ráda bych takto získala tisíce nových fanoušků. Mohu tím oslovit i Trumpovy příznivce, je to cenově dostupná možnost, jak ho mohou finančně podpořit. Dostanou prsa a Trumpa na jedné stránce. Každý, kdo ho podporuje, je vítán,“ prohlásila modelka, jejíž podnikatelský duch by Trumpovi jistě zalichotil.

Ona sama vidí USA jako korporaci. A právě jako korporace by prý měla být řízena, což prý vidí jedině u Trumpa. Takový Andrej Babiš by mu mohl závidět, na něj ale dámy zatím peníze nevybírají…

Další články

Načítám