Hlavní obsah
Článek

Chrissie Wunna se proslavila díky britské soutěži Naked Attraction. Jak už název napovídá, odhalování jejích předností jí nikdy nebylo proti srsti. Díky nabyté slávě má modelka stále napilno, obzvlášť v poslední době. Má totiž novou známost, o 18 let mladšího fotbalistu.

Třiačtyřicetiletá Chrissie je prý pyšná, že klofla zajíčka. Pětadvacetiletý Cameron Cox, jenž aktuálně hraje za Boreham Wood FC, ji prý kontaktoval na Instagramu.

Působí jako dvě hrdličky a v kuloárech se dokonce šušká o zásnubním prstenu. Někteří Chrissie sice kritizují, že je klišé, že si našla mladšího partnera, navíc fotbalistu, ale ona si připadá jako v pohádce.

„Vyspělá žena, která ví, co chce, je podle mě sexy,“ uvedla pro Daily Star s tím, že je naprosto přirozené, že tím pádem přitahuje mladší muže.

Wunna navíc tvrdí, že je pořád rozverná, zábavná a s mladšími lidmi si proto rozumí. Muži jejího věku ji většinou nudí.

„Mladší kluci jsou navíc lepší v posteli. Jsou to větší romantici, nejsou tak pohodlní a splní vám, co vám na očích vidí,“ míní.

Chrissie se už 20 let věnuje glamour modelingu, ale v lásce zase tolik štěstí neměla. Jako svobodná maminka dvou dětí musela skloubit kariéru s péčí o rodinu. A tak prodává své sexy snímky online a bujnému poprsí, které je mezi fanoušky velmi populární, přezdívá „nejšťastnější prsa v Británii“.

Brunetku by nikdy nenapadlo, že skončí s fotbalistou, ale už teď prý ví, že je Cameron ten pravý. Přátelé a věrní fanoušci jí to přejí a ti, co ne, Chrissie nezajímají.

Související témata:
Chrissie Wunna

Další články

Načítám