Hlavní obsah
Článek

Modelka a matka tří dětí Christine McGuinness (36) oblažila své fanoušky sérií fotek ze své poslední dovolené. Vystavila také snímky svého poprsí velikosti E, které se snažila nacpat do příliš malých trojúhelníčkových bikin.

Christine McGuinness je modelka a televizní osobnost, která si svou slávu vydobyla nejen tím, že kdysi vyhrála Miss Liverpool a poté obrážela reality show, ale i svým manželstvím s hercem Paddym McGuinnessem. S tím počala tři děti, které stejně jako ona trpí autismem. Manželství nevydrželo, Christine si ale dodnes udržuje zástup svých fanoušků, na instagramu jich má více než 700 tisíc. Ukazuje jim střípky ze svého života a čas od času jim také dopřeje pohled na své bujné vnady.

Modelka se netají tím, že v životě už podstoupila nejednu úpravu svého těla a zvětšení ňader z velikosti D na E jí bylo „po dětech“ nabídnuto zdarma jistou klinikou. A právě teď svým sledujícím pohled na své přednosti naservírovala. „Poslední dávka serotoninu pro léto 2024 byla balzámem pro mou duši,“ napsala k sérii snímků z dovolené na Ibize.

Lidem na snímcích vadilo víc věcí. Třeba to, proč musí maminka tří dětí nosit plavky, které toho více odhalují než schovávají. „Jsem si docela jistý, že prodávají bikiny ve velikostech, které by jí seděly,“ nebo „Snad by si mohla dovolit i plavky, které by jí byly,“ či „Potřebuje větší top, takový underboob nevypadá dobře,“ ozývá se v komentářích pod článkem v Daily Mailu.

Mnoho dalších lidí se ovšem pozastavuje i nad tím, kde Christine nechala své tři autistické děti. „Myslela jsem si, že si od svých dětí nikdy neodpočine, ale pořád je někde na dovolené,“ „Další dovolená bez dětí, které údajně nemůže opustit,“ „Je vůbec někdy s dětmi?“ lamentují lidé. A v neposlední řadě se ptají i na to, jak je možné, že takto cestuje žena, která prý sama o sobě v minulosti prohlásila, že trpí jistými fóbiemi. „Na někoho, kdo má společenskou a veřejnou úzkost, je velmi ráda vidět,“ zní v komentáři.

Související témata:
Christine McGuinness

Další články

Načítám