Hlavní obsah
Článek

Modelka Ava Louise je známá tím, že se svléká na erotické platformě OnlyFans. To ale není všechno. Na živobytí se snaží vydělat všelijak a patří ke známým skandalistkám. Hlavní roli obvykle hrají její obnažená ňadra. Naposledy vzbudila rozruch na mítinku kandidáta na amerického prezidenta Donalda Trumpa.

Modelka se v průběhu večera svlékla a odhalila Trumpovi svá prsa. Než si ale prezidentský kandidát stačil něčeho všimnout, byla ochrankou okamžitě vyvedena. I ženské zbraně jsou zkrátka zbraně, byť zrovna Trump by se jistě na svou obdivovatelku podíval rád pěkně zblízka. Ochranka byla ale velmi rychlá.

Samotná Ava se nechala slyšet, že založila hnutí „Prsa pro Trumpa“ a plánuje svému oblíbenci vydělat půl milionu dolarů, což je i na její poměry obrovská částka. Spíše se ale snaží vydělat sama sobě. Už jednou vyvolala pobouření, když do kamery ukázala nahá prsa během videoinstalace, která spojovala Dublin s New Yorkem.

Opravdu nechutným počinem ale bylo, když prohlásila, že měla sex na hrobě svého otce, což doložila i fotkami. Svlékání na Trumpově předvolebním mítinku tak jen využila, aby o sobě zase dala vědět.

A není jediná. Modelka a influencerka Ana Nello se pro změnu svléká na placené erotické platformě a za každého nového předplatitele slibuje věnovat dolar na Trumpovu kampaň. Miliardáři už z nebývalé přízně mladých krásek (nebo spíše vykutálených obchodnic) musí jít hlava kolem.

Další články

Načítám