Hlavní obsah
Článek

Brooks Nader (28) si vydobyla slávu hlavně díky svým křivkám, které se objevily i v magazínu Sports Illustrated. A rozhodně jí nevadí předvádět je na veřejnosti. Naposledy ale ukázala víc, než se lidem zdálo vhodné.

Brooks Nader se objevila na párty v Los Angeles, ze které odcházela ruku v ruce se zpěvačkou Ellie Goulding, jež se také ve svých outfitech dokáže odvázat, tentokrát ale vedle své společnice vypadala téměř jako jeptiška. Brooks se v minulosti proslavila jako modelka, které se v roce 2019 povedlo porazit deset tisíc konkurentek a vyhrát soutěž Swim Search časopisu Sports Illustrated. Nyní předvádí v americké televizi i své taneční umění v obdobě naší StarDance, pořadu Dancing With The Stars.

Modelka si na párty oblékla fialové šaty ze zcela průsvitné látky, které se vyznačovaly hlubokým dekoltem a vysokým rozparkem. Pod model si Brooks vzala pouze titěrná tanga, a tak se nejen přítomní fotografové mohli pokochat křivkami její postavy zepředu i zezadu. Kvůli absenci podprsenky modelka neskryla ani bradavky a při nasedání do auta ještě všem pořádně ukázala svou zadnici. Reakce lidí příliš lichotivé nejsou.

„Krásná žena, ale vypadá velmi lacině. Problém s oblékáním do půl těla na každou událost je ten, že to vypadá zoufale a vyčpěle. Tyto šaty by vypadaly stejně sexy, aniž by byly průhledné,“ míní jeden ze čtenářů Daily Mailu. „Na nošení oblečení, které je tak odhalující, není nic ženského, svůdného nebo vzdáleně okouzlujícího. Krásné, sexy ženy z minulosti to nikdy nepotřebovaly, jejich aura ženské krásy byla nepopiratelná,“ myslí si jiný.

„Zdá se, že se nyní ve své vlastní kůži cítí velmi dobře. Strašný outfit. Člověk by neměl nosit takové nevhodné oblečení, aby ukázal, že se cítí dobře ve své vlastní kůži,“ píše další a naráží tím na fakt, že Brooks v roce 2021 magazínu Sporst Illustrated prozradila, že se jako mladá dívka odlišovala od spolužáků. „Byla jsem první, kdo se v tom věku začal měnit v ženu, nebylo to nic skvělého, když mi bylo 12 a měla jsem prsa,“ uvedla. Právě její postava jí však nakonec přinesla obrovský úspěch.

6
fotek

Další články

Načítám