Hlavní obsah
Článek

Chodil s dcerou Kateřiny Neumannové Lucií Neumannovou, na ostrově lásky, kam přišel loni jako bombshell, mu padly do oka postupně Petra BeníškováAdriana Brabencová, pak složil písničku pro Dominique Alagiu (19). Teď je model Oliver Průcha single a nic mu nebrání v rozletu. A to doslova.

Na setkání před letošním ročníkem Love Islandu jsme na ten jeho zavzpomínali. „Na jednu stranu mi přijde, jako by to bylo včera, jindy zase jako před pěti lety,“ krčil rameny. „Sice na ostrově vznikly krásné páry, ale já teď úplně přítelkyni nehledám,“ dává aktuálně přednost pracovním aktivitám Oliver, který prorazil v modelingu jako velmi mladý. V šestnácti letech vyhrál soutěž Pure Model 2018.

„Chystám se s modelingem na dva měsíce do Los Angeles a vztah na dálku bych ani nechtěl. Mám tam pracovní víza a doufám, že se bude dařit. Sice budu chodit i po castinzích, ale už teď se o mě zajímají velké značky,“ pochlubil se.

Už před lety bodoval v Asii, kde lákal jeho zjev. Vrátit by se ale nejspíš nemohl. „Mám nevýhodu, že jsem od té doby povyrostl a navíc bych asi musel hodně zhubnout,“ míní Oliver, který od šestnácti vyrostl asi o pět centimetrů a navíc si vybudoval muskulaturu. „Pro Ameriku je to dobré, tam jsou lidi trochu nabušenější,“ dodal 190 centimetrů vysoký modrooký blonďák, který by se chtěl stát moderátorem.

Další články

Načítám