Hlavní obsah
Článek

V centru Prahy proběhl další Playboy večírek, na který bylo pozváno několik známých osobností. Jak je na těchto událostech zvykem, i tady byl předepsaný dress code, tentokrát „black tie optional attire s detaily ve zlaté“.

V tomto případě většina osobností dress code skutečně dodržela a nebylo nouze ani o odvážné střihy šatů nebo hluboké výstřihy. Akcí provázela moderátorka Eva Decastelo (46), která oblékla černé šaty, které zvýraznily nejen její siluetu, ale také dekolt.

Nepřehlédnutelnou pak byla účastnice reality show Růže pro nevěstu a modelka Julie Hojdyszová, která se jako jediná z hostů nebála experimentovat i s barvami. Krásná brunetka zazářila v červené sametové róbě s rafinovaně střiženou částí v dekoltu.

Do společnosti zavítala i vítězka Miss Czech Republic Adéla Štroffeková (22) v sexy přiléhavém overalu, který odhaluje část dekoltu. Celý outfit pak doplnila zlatým řetízkovým páskem.

Playmate a hvězda filmů pro dospělé Drahomíra Jůzová alias Lady Dee zvolila volné krátké šaty s výstřihem nejen v dekoltu, ale také kompletně odhalila záda. Hvězdou večera pak byla vítězka soutěže Hledáme Playmate 2024 Sandra Taškovičová, která oblékla kompletně průsvitné šaty, které odhalovaly její spodní prádlo. V galerii se podívejte, kdo další si nenechal večírek ujít.

12
fotek

Další články

Načítám